Forlaget MELLEMGAARD

Forlaget mellemgaard udgiver mange nye titler om året. Vi elsker bøger og vil derfor ikke låse os fast på en snæver udgivelsesprofil. Vi satser bredt, for den gode historie findes i alle genrer og længder. Derfor finder du alt fra børnebøger og voksenkrimier til faglitteratur og fantasy. 

Vi udgiver forfattere, der appellerer til et bredt publikum såvel som dem, der har en smallere læserskare. Vi byder på kvalitetsunderholdning til alle aldersgrupper, og vi har også næring til både krop og sjæl i form af selvhjælpsbøger. Derudover har vores populære kogebøger også masser af ideer til den sunde livsstil samt 
fristelser til den søde tand. 

Vi kan godt lide den personlige vinkel. Hvad enten det er biografien eller hobbybogen, så ved vi, at der findes mange fascinerende og nyttige erfaringer hos almindelige danskere med spændende skæbner og kreative sind.
 
Hos mellemgaard kan vi rigtig godt lide at sætte os i lænestolen med en go’ gammeldags papirbog, men vi ved også udmærket fra egen erfaring, at det ikke altid er muligt. Derfor udgiver vi også vores bøger som e-bøger, så du har adgang til den gode læseoplevelse på farten.
 
Team mellemgaard består bl.a. af følgende medarbejdere:
 
Forlagschef 
Kaj Sørensen. Erhvervserfaring i forlagsbranchen, den grafiske branche og reklamebranchen. Uddannet kontor-allround og HD i afsætning.

Redaktører 
Jens Eichler Lorenzen. Mag.art. i litteraturvidenskab. Erfaring med anmeldelse af skønlitterære bøger. Oversætter fra dansk til engelsk og kommunikationsarbejde.
 
Charlotte Levin. Cand.mag. i nordisk med sidefag i religion. Har tidligere arbejdet med bl.a. marketing og kommunikation, som underviser, oversætter og med rådgivning af iværksættervirksomheder. Eksamineret korrekturlæser fra Den Danske Korrekturlæseruddannelse.
 
Korrekturlæsere
 
Inger Munksgaard. Cand.mag. i kulturformidling og bachelor i dansk, samt folkeskolelærer med linjefagene dansk og engelsk.
Charlotte Levin. Cand.mag. i nordisk med sidefag i religion. Eksamineret korrekturlæser fra Den Danske Korrekturlæseruddannelse.

Salg, PR & markedsføring

Rasmus Pallesen. Stud. Bachelor i Historie på Syddansk Universitet. 
Benedicte M. L. Teilmann. Stud. Bachelor i Negot tysk på Syddansk Universitet.

Grafisk produktion
Forlaget har en inhouse grafisk afdeling, der varetager alle forlagets grafiske opgaver.
Mediegrafikere: Jonas Vest Berntsen, Lotte Christiansen, Stina Cardel og Laura Koch-Larsen
 

Kontakt
Redaktion: mellemgaard.forlaget@gmail.com og tlf.: 20 72 32 62
Salg, PR & markedsføring: salg.mellemgaard@gmail.com og tlf.: 22 46 02 57
Forlag: Tlf. 65 90 36 42 / 23 99 19 43